تاریخ انتشار: | 1402/03/23 |
عرصه پست و لجستیک و تجارت الکترونیک طی 20 سال اخیر دچار دگرگونیهای زیادی شده است. برای مثال، یکی از بزرگترین شرکتهای دنیا از نظر سرمایه، تعداد کارمند و ... شرکت آمریکایی آمازون است که در حوزه فروش آنلاین کالا فعالیت میکند و روزبهروز در حال گسترش خدمات و توسعه کسب و کار خود است. از سال 1396، هلدینگ فاخر فعالیت خود را در دو حوزه پست و لجستیک و تجارت الکترونیک کالا آغاز کرد. از این تاریخ تا به امروز، هلدینگ فاخر توانسته با بیش از 18 کسبوکار تازهتاسیس در حوزههای اشاره شده مشارکت داشته باشد. در این مطلب، به سراغ اهداف و استراتژیهای سرمایهپذیری و سرمایهگذاری هلدینگ فاخر میرویم و بررسی میکنیم که بیشتر چه شرکتهایی امکان شراکت با هلدینگ فاخر را خواهند داشت.
قبل از این که به سراغ استراتژیها و اهداف هلدینگ فاخر برای سرمایهپذیری یا سرمایهگذاری برویم، باید با ماموریت و چشمانداز این مجموعه بیشتر آشنا شویم. بهطور کلی هدف اصلی این مجموعه، شکلدهی و رهبری یک اکوسیستم پایدار و هوشمند در عرصههای پست و لجستیک ، تجارت الکترونیک کالا و فناوریهای فین تکی است. این هدف با محوریت کسبوکارهای فروش آنلاین و استارتاپهای خلاقانه در عرصههای عنوانشده پیگیری میشود.
این مجموعه به دنبال خلق فراگیرترین شبکه مبادله ارزش میان فعالان و ذینفعان خدمات پستی و لجستیکی در کشور ایران است. هدفی که با سرمایهگذاری یا شراکت با بیش از 18 شرکت فعال در این حوزه در حال تحقق است.
همانطور که اشاره شد، هدف اصلی یا همان ماموریت هلدینگ فاخر، ایجاد یک اکوسیستم پایدار و هوشمند در عرصههای پست و لجستیک و تجارت الکترونیک کالا و فینتک است. به همین خاطر، اهداف و استراتژیهای این مجموعه برای سرمایهپذیری یا سرمایهگذاری نیز در راستای ماموریت هلدینگ کامل میشوند. در واقع مدیران این مجموعه در تلاش هستند تا با ارائه راهکارهای خلاقانه و مدرن، قدمی در ایجاد افزایش رضایت مشتریان، افزایش سودآوری کسبوکارها و بهطور کلی ایجاد استانداردهای جهانی در بخش تجارت الکترونیک و لجستیک ایران بردارند.
با توجه به شرایط اقتصادی و اجتماعی جامعه، دو سیاست کلان هلدینگ فاخر و شرکتهای مجموعه در سال 1402 شامل موارد زیر است:
در حال حاضر شرکتهای مطرحی مانند تیپاکس، اکتیران، مهان پوش، خوگر، تی نکست و ... از مهمترین شرکای هلدینگ فاخر بهشمار میآیند. این شرکتها نقاط اشتراک بسیار زیادی با یکدیگر دارند. تقریبا تمام آنها در حوزههای پست و لجستیک، تجارت الکترونیک کالا و فناوری اطلاعات و فناوریهای مالی فعالیت میکنند، صاحب ایدههایی خلاقانه هستند و توانستهاند قدمی موثر در حیات و چرخه اکوسیستم پست و لجستیک بردارند. به همین خاطر میتوان گفت افراد یا شرکتهایی که دارای ایدههایی نو در حوزههای پست و لجستیک، تجارت الکترونیک کالا و فناوری اطلاعات و فناوریهای مالی هستند، برای جذب سرمایه و یا شراکت با این مجموعه ، طرح خود را به متخصصین سرمایهگذاری هلدینگ فاخر ارائه نمایند.
در ادامه با شرایط هلدینگ فاخر برای سرمایهگذاری یا همسرمایهگذاری آشنا میشویم.
میتوان گفت که مهمترین عامل موفقیت بسیاری از استارتاپهای امروزی، ایده شکلگیری آنها است. ایده باید به اندازهای خلاقانه و کارآمد باشد که موجب ترغیب سرمایهگذاران شود. هلدینگ فاخر نیز برای سرمایهگذاری روی استارتاپها به موارد فوق دقت میکند.
همانطور که اشاره شد، بسیاری از شرکتهای زیر مجموعه هلدینگ فاخر در حوزه پست و لجستیک و شبکه ارزش آن فعالیت میکنند. به همین خاطر اگر کسبوکار شما در این زمینهها در حال فعالیت است، میتواند یکی از کاندیداهای اصلی برای جذب سرمایه یا شراکت با این مجموعه باشد.
طی سالهای اخیر، کسبوکارهای فروش آنلاین کالا توانستهاند رشد بسیار بالایی را تجربه کنند. تقریبا تمام فروشندگان سنتی محصولات، در کنار عرضه کالا بهصورت فیزیکی، بهصورت آنلاین نیز محصولات خود را میفروشند. این کسبوکارها با استفاده از فناوری، توانستهاند سطح دسترسی مردم به کالاهای باکیفیت و مقرونبهصرفه را افزایش دهند. به همین خاطر یکی از مخاطبان انتخاب شدن توسط سرمایهگذاران از جمله هلدینگ فاخر بهشمار میآیند.
فین تک یا فناوریهای مالی از دو کلمه امور مالی و تکنولوژی تشکیل شده است. درواقع شرکتهایی که با استفاده از تکنولوژیهای مدرن در تلاش هستند تا خدمات مالی کارآمدی در حوزه تجارت الکترونیک و یا پست و لجستیک ارائه دهند، در دستهبندی کسبوکارهای فعال در حوزه فین تک قرار میگیرند.
برای هلدینگ فاخر، کسب و کارهای نوآوانه که در حوزه فناوریهای مالی (فینتک) فعالیت میکنند، گزینه جذابی جهت سرمایهگذاری به شمار میآیند.